Fórum - Degu


2013-11-13
09:17:47
Get The Most Out Of Shopping Online With One Of Th
2013-06-19
15:35:15
Online shopping keeps growing in popularity, and it also doesn't have a genius to see why. Keep reading this short article to understand how to get the next paragraphs to score the ideal information and advice from seasoned online shoppers.

Browse the retailer's online privacy policy of any online merchant you want to patronize. This will likely get the information about how the organization collects, the methods they protect it, as well as other rules you must follow when you use their website. When you don't like everything you read from the policy, speak with the merchant regarding this before making an investment. Tend not to buy anything from that store if you are still uncomfortable.

Never give anyone your social security details when you are internet shopping. No person needs that type of data when you're making purchases. Jump off the website and seek out one which doesn't ask for a reputable one.

Major shopping sites are usually targeted by hackers along with other people who prefer to take your information or get in your accounts.

Check out auction sites along with discount online vendors before purchasing from your big box store. Sites like Amazon and eBay usually have better deals than traditional retailers.You can save lots of Will not neglect to verify the return policies. They can be distinct from place to place.

You should know that surplus products are often referred to as surplus. You save a lot of money by getting surplus and/or refurbished items.

Many sites provide you with the buyer a great deal of details about their products to make sure there isn't buyer's remorse.

Many websites act intermediary to eliminate disputes. Others offer no aid in disputes by any means.

Many online stores offers a great deal of information to be able to help people avoid guilty feelings.

Should you a lot of shopping online, search for a provider of free freight through particular stores. Try out various services as a way to identify the ideal one.

Seek out retailers which have a live agents or instant chat assistance.These live options can usually enable you to get questions and issues answered and solved considerably faster than email or make a calls. You could even request shipping and delivery or discounts. Many of them will bend over backwards for you personally should you order immediately.

Perhaps you are acquainted with the pleasure of shopping online. Actually, you may be dependent on it. You can buy virtually any product having a click of your own mouse's button. Once you understand the ins and outs of shopping on the internet, you will certainly be happy with the amount of time and funds that you will be able to save.<a href=http://www.louisvuittonbasjapan.com/>ルイヴィトン 財布</a>
Domi
2013-03-30
08:58:01
Sziasztok. Egy hét múlva lesz 2 degum. Azt szeretném kérdeznki, hogy nem kell a jó életükhöz hogy vemhesek legyenek ugye? Nem létfontosságú? Néhány tanácsot is elfogadnék:)) előre is köszönöm !

2013-03-22
10:53:24
Tina
2011-03-29
21:09:17
hány celziusz fokon lehet tartani őket?
Kriszta
2011-02-23
10:53:43
Dave! Mindent jól csináltál! Mi azóta helyzet?

Kriszta
Dave
2010-12-19
20:26:49
SOS! Van egy majdnem 1 éves fiú degum, pár napja elpusztult a vele naggyából egy korú kislány (? - soha nem volt reszelés). Hoztam tegnap egy picike 3 hónapos kiscsajt egy műanyag hordozóban, betettem ahogy van a fiú kitakarított helyére. Nézegették, szaglászták egymást, aztán 1 óra múlva a fiú majdnem berágta magát hozzá, miközben a kiscsaj szorgosan rágta magát kifele. Csicsergés stb. Gondoltam spanoskodnak, kinyitottam hát a pici hordozót. A kiscsaj szétnézett a nagyobb ketrecben, de közben a fiú (kb 5x akkora, olyan izomköteg, hogy akkora, mint egy tengerimalac!) folyamatosan kajtatott utána, reszelni akart mindenáron. A picinek ehhez nem füllett a foga, így folyamatosan menekült előle, aztán majdnem összeverekedtek ezen így szétszedtem őket éjszakára. Beraktam a picit a kishordozóba, kivettem a ketrecből és rátettem a tetejére, hogy lássák egymást. Ma délután mindkettőt kiengedtem az asztalra. Ezek után a kiscsaj látványosan kerülte a fiút, bújt hozzám, menekült előle. Volt egy kissebb harc is. Ezután mindkettőt visszaraktam az "eredeti" helyére, a kicsit a hordozóba, a nagyot a ketrecbe. Mit és hol btam el, mi a megoldás? Hogy? stb... SOS! Köszönöm!
Kriszta
2010-10-15
10:25:53
Laura! Vidd el orvoshoz.

Krisi! Nem valószínű, hogy a foga lenne, inkább ki szeretne menni. Még meg kell szokniuk az új környezetet. De a deguk általában sosem szoknak le a "pengetésről" :)
Nyugodtan vedd ki őket, egyszerre egyet. A hátánál fogd meg óvatosan, de határozottan, és ahogy kiemelted a ketrecből, fogd magadhoz, hogy "talajt" érezzen a lába alatt. Simogasd és beszélj hozzá. Ezt minden nap ismételd meg, először csak pár percig, aztán egyre hosszabb ideig el lesznek majd a kezedben.
Jó deguzást!

Kriszta
Krisi
2010-10-13
21:48:53
Sziasztok:)
Most kaptam két kicsi degut.Kislányok (Lukrécia, Szerénke) Na de ez most lényegtelen :D
5 nap telt el , van kerekük,fürdető táljuk, 2 személyes ház,itató,etető, nemsokára függőágy.+ emeletes a ketrec.Az egyik ugye mindig fut, tesz vesz, a másik pedig vagy bent a házba vagy valahol máshol pihen.( kicsit még félős). Nem tudom, hogy miért , de egyre többször rágja a ketrecet.2 napja rendeztem át.Tipp? valakinek valami?A fogaikat még nem ellenőriztem le, nem merem nagyon fogdosni őket, nehogy az legyen hogy a későbbiekben félnek tőlem.Meg hogy ők ugye nem a nyugodt népség.Arról szó se lehet hogy kivegyem őket?
Köszi előre is ! Halywood kajával etetem őket:) Nagyon csípik ;)
Laura
2010-10-02
13:07:04
Szia.
A degum tegnap este szült egy kicsit aki halva született. (nem tudtam és nem látszott rajta, hogy terhes). Szegényt eléggé megviselte a szülés (az átlagosnál nagyobb volt a kicsi) sántikál és húzza fenekét és egész nap fekszik. Szerinted mi lehet a baja? Ha nem javul vigyem el llatorvoshoz?

Kormányrendelet

Kormányrendelet a kedvtelésből tartott állatok védelmében

Minden, amit tudni kell!
Kérdezzen - válaszolunk!
Tovább »

Tenyésztők

Ismerd meg azokat, akik minket választottak!
Tovább »

Viszonteladóknak

Ismerje meg cégünket és válasszon minket!
Tovább »