Fórum - Nyuszi

Noémi
2014-04-17
14:07:18
Sziasztok!
Tegnap kaptuk meg a nyuszinkat (nem törpenyúl) és lenne pár kérdésem:
Hogy ha evett már 2-3 karika répát, attól lehet baja?
Hányszór etessük, és mennyi eledelt kaphat?
Milyen gyakran vágassuk a körmeit?
Az almát ugye naponta kell csrélni?
Előre is köszönöm válaszotokat!
Papp Andrea
2012-09-19
23:07:07
Sziasztok! Mióta meg van a törpenyuszim (1 éve) Halywood táppal etetem és eddig még soha nem volt vele probléma.. de ma este kinyitottam egy teljesen új dobozzal (új csomagolású) és sajnos molyos volt. :( Először el sem akartam hinni, pici pókhálószerű darabok voltak benne és össze volt tapadva a táp, aztán öntöttem ki belőle és találtam benne egy kis molylepkét is... :( Az a szerencse, hogy volt itthon még 1 doboz táp. Figyeljétek ti is nagyon a tápokat, mert még véletlenül is megetethetjük kedvencünkkel a molyos tápot, ami nagyon veszélyes! Szép estét!
arvacsaka
2012-08-03
12:24:32
Szertném megtudni a kisnyulakat anyával együtt mennyi idősen lehet másik helyre áthelyezni.
sürgős lenne,mert kórházba kell mennem!!
Köszönettel:Dusekné Irén
Timi
2012-06-12
08:17:33
Kedves Halywood csapat,

Véletlenül degu tápot vettem a nyuszimnak. érdeklődni szeretnék, hogy megeheti, vagy inkább ajándékozzam kedves degu ismerőseimnek?

Köszi előre is,
Timi
Zsófi
2012-04-29
21:05:34
Tisztelt Halywoodfood!
Érdeklődni szeretnék, hogy törpenyúl tápot nagyobb kiszerelésben (pl. zsák) honnan tudnék rendelni, mert sajnos így nem találtam a neten, de tudom, hogy létezik.
Üdv. Zsófi
Barbi
2011-08-12
18:52:55
Sziasztok!

Köszönöm a gyors reagálást a hozzászólásomra, ritka az ilyen cég Magyarországon, aki a vevő, fogyasztó (nyuszi :)) érdekeit tartja szem előtt. Az új csomagolással megoldódik a gond, erről a problémárol már tudom, hogy nem a gyártó tehetett.

További sok siker kívánok:

Barbi
Klaudia
2011-08-12
16:14:11
Sziasztok!
Nekem is jutott egy doboznyi a molyos tápból, amit ki kellett dobnom. Az onnan kiszabadult molylepkék utódai pedig még most is itt repkednek a lakásban, pedig küzdünk ellenük nagy erőkkel.
Szóval erre valahogy tényleg jobban oda kellene figyelni. Főleg, mert a nyuszi is evett belőle, neki meg feltételezem nem tesz túl jót ez a kis fehérje tartalom. Most csak reménykedem, hogy nem lesz tőle baja.
Üdv.: Klaudia
Magdi
2011-08-10
10:46:10
Szia Barbi!

Nagyon szépen köszönöm a visszajelzésedet, hiszen nagyon fontos Cégünknek, hogy a végfelhasználók tapasztalata és véleménye mielőbb eljusson hozzánk.

Szeretnélek tájékoztatni, hogy az ilyen jellegű problémákat kiemelten kezeljük és Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a hasonló eseteket elkerülje és a jövőben még fokozottabban odafigyelünk arra, hogy az általad is jelzett "bogarasság" ne fordulhasson elő. Sajnos azonban erőfeszítéseink ellenére is megtörténhet az, hogy egy áru "felülfertőződik" és esetleg nem kívánatos "adalékok" is belekerülhetnek a termékbe.

A vevői tapasztalatok és a még maximálisabb biztonság érdekében 2011. május 1-től új csomagolásba kerültek a Halywood kisállat-eledelek, reméljük, hogy ez az új forma még nagyobb védettséget biztosít a terméknek. Talán már láttad a honlapon az új formáról készült képet, vagy esetleg már találkoztál is az új dobozzal.

Természetesen nem szeretnénk az elégedettségedet elveszíteni, számomra és a Halywood csapat számára semmi sem fontosabb mint a vevőink bizalma és élegedettsége, ezért a jövőben személyesen is fokozottan ellenőrzöm, hogy minden rendben történjen.

Elnézésedet kérem a kellemetlenségért, kérem, vedd fel a kapcsolatot Cégünkkel a 06/30 235 03 04-es telefonszámon, hogy kártalanítani tudjunk.

Köszönöm.
Lökösné Mudrony Magdolna
Halywood Food Kft.
kereskedelmi igazgató
Barbi
2011-08-09
20:31:05
Sziasztok!

Vettem én is egy tápot. Sajnos ebben is bogarak voltak. Én nem szeretném szitálgatni, mélyhűtőbe tenni, illetve mikrózni(?), ha már fizettem érte.
Ki kellett dobnom..
Lesz valamikor "adalékmentes" táp? A híre jó, de így a beltartalom nem annyira...A konkurens tápoknál még ilyen probléma nem fordult elő, javaslom vagy egy új rovarmentes tárolási hely, vagy új beszállítók keresését.

Üdv:

Barbi

Krisztián
2011-07-27
13:07:35
Szia! Öntsd át a dobozból egy műanyag edénybe, a dobozd dobd ki, a kaját mikrózd meg kb 1 percig, aztán etetheted nyugodtan.

Üdv, Krisz

Kormányrendelet

Kormányrendelet a kedvtelésből tartott állatok védelmében

Minden, amit tudni kell!
Kérdezzen - válaszolunk!
Tovább »

Tenyésztők

Ismerd meg azokat, akik minket választottak!
Tovább »

Viszonteladóknak

Ismerje meg cégünket és válasszon minket!
Tovább »