Macskakiállítás (2009.november 21 - 22.)

Múlt hét végén a Lurdy Házban megrendezésre került Nemzetközi Macskakiállításon megtettük az Első Lépést azon a hosszú úton, ami a HALywood rágcsálóeledel márka előtt áll.

HALywood - Gond nélküli gondoskodás Vidám, színes és mosolygós, sztársarkunkban sok szerető Gazdi megfordult, hogy a HALywoodi ízek felől érdeklődjön Kedvence számára. A természetes alapanyagú, finom rágcsáló ennivalók mellett hasznos tanácsokra is lelhettek a Gazdik Kedvencükkel kapcsolatban. A HALywood kollegái figyelmesen válaszoltak minden kérdésre, és adtak tanácsot a felmerült problémák orvoslására.

A Gazdik kíváncsiságának köszönhetően sok Kedvenchez jutottak el HALywood falatai, kóstolói, amit hostesseink ajándékba osztottak az érdeklődőknek. Folyamatosan várjuk a visszajelzéseket fórumunkon, hogy mennyire ízlett a Kedvenceknek a új vacsora!

Habár macskakiállításon jártunk, a gyönyörű cicákon kívül sok tengerimalaccal és törpenyúllal is találkozhattunk a sorok között sétálva. És néhány rendkívüli, különleges állattal is szemezhettünk szomszédságunkban, pl. kenguruval, mosómedvével és borzzal. :)

HALywood - Gond nélküli gondoskodás HALywood - Gond nélküli gondoskodás Ez a vidám, szerető gazdikkal és egyedi állatokkal teli hétvége széles mosolyt csalt arcunkra, amiben – reméljük – a látogatók is osztoztak velünk. Mindenkit várunk sok szeretettel a jövőbeni kiállításokon, rendezvényeken, amikről Hírek rovatunkban folyamatosan tájékoztatunk Benneteket.

Reméljük, legközelebb Veled is találkozunk. Addig is, ha kérdésed van hozzánk, fordulj bizalommal kollegáinkhoz a fórumon.

Lépj be egy percre HALywood-ba, és gondoskodj gond nélkül kis Kedvencedről!

« vissza

Kormányrendelet

Kormányrendelet a kedvtelésből tartott állatok védelmében

Minden, amit tudni kell!
Kérdezzen - válaszolunk!
Tovább »

Tenyésztők

Ismerd meg azokat, akik minket választottak!
Tovább »

Viszonteladóknak

Ismerje meg cégünket és válasszon minket!
Tovább »