Viszonteladóknak

Cégbemutató

Cégünkről

A Halywood termékcsalád 2008. december 16-án jött létre azzal a céllal, hogy a pet piacon belül a rágcsáló szegmensben is elültesse a felelős állattartás gondolatának magvát, és minőségi eledelekkel változást vigyen a rágcsálókat tartó családok és ezen keresztül a rágcsálók életbe.

A cég története egy saját tulajdonú tengerimalac tenyészetben kezdődött, ahol azzal a sajnálatos ténnyel szembesültünk, hogy a kereskedelmi forgalomban lévő tápok nagy része nem felelt meg a kisállatok igényeinek. Az állatok problémáinak mindegyike visszavezethető volt a nem megfelelő eleségre. Ez a tény ihlette a HALywood tápok elkészítését, amely több tenyésztővel együttműködve, szakszerű, tudatos fejlesztés révén szemmel látható változásokat eredményezett az állatok egészségi állapotában és hangulatában.

Mivel ez a probléma jelen volt minden olyan ember életében, akik szerették volna helyesen és lelkiismeretesen gondozni kisállataikat, egyre nagyobb igény keletkezett az általunk kifejlesztett és gyártott eleségekre.

Nagy előrelépést jelentett, amikor a magyarországi és Közép-európai kistérségi piacokat takarmányokkal ellátó, ló-, nyúl-, és csincsillatakarmány gyártásban piacvezető technológiával rendelkező Central Soya Feed Cégcsoport tagjává váltunk és megkezdődött a HALywood termékek magyarországi gyártása és értékesítése.

Central Soya Cégcsoport

Central Soya Feed Cégcsoport

Central Soya Feed

HALywood filozófia

A HALywood filozófiája, hogy egy rágcsáló házi kedvenc is élhet olyan egészséges és boldog életet a család gondoskodásának középpontjában, mint egy kutya vagy egy macska.

A felelős állattartás terjedésének köszönhetően napjainkban már teljesen elfogadott gondolat, hogy egy kutya vagy egy macska is teljes jogú tagja lehet egy családnak. Sajnos a rágcsáló házi kedvencek tekintetében ez a felfogás még nem terjedt el széleskörűen hazánkban. Habár egyre nagyobb igény van arra, hogy ezeket a kisállatokat is kiváló tenyészetekből vásárolják meg az emberek, mégis sokan még mindig csak egy rövid életű, könnyen pótolható állatkát látnak bennük.

A HALywood célja, hogy ezt az általános felfogást megváltoztassa és felhívja ez emberek figyelmét a rágcsálók megfelelő tartására, etetésére, és mosolyt fakasztó szokásaikra, hogy ezeket a kisállatokat is különleges, egyéniséggel rendelkező házi állattá tegye az emberek szemében.

Termékeink

HALywood - ISO22000 Cégünk nagyon fontosnak tartja a vevői bizalom és elégedettség megtartását. A HALywood termékek kiváló minőségű, friss alapanyagok felhasználásával folyamatos minőség-ellenőrzés mellett készülnek, melyet az SGS Hungária Kft. által tanúsított ISO 22000 minősítés is tanúsít.

HALywood Tengerimalac-eledel

HALywood - Gond nélküli gondoskodás Tenyésztői minőségű granulált táp.
Magas C-vitamint tartalma nélkülözhetetlen a tengerimalacok számára. Különösen ajánljuk vemhes malacok számára.
Kiszerelés: 500g
Gyűjtő: 6 x 500g

HALywood Tengerimalac-eledel +

HALywood - Gond nélküli gondoskodás Tenyésztői minőségű táp.
Hőkezelt gabonapelyhekkel kevert granulált táp, mely a szükséges tápanyagokon kívül az állat ízlésének is megfelel.
Kiszerelés: 400g
Gyűjtő: 6 x 400g

HALywood Törpenyúleledel

HALywood - Gond nélküli gondoskodás Tenyésztői minőségű táp.
Okszerű fehérje és energia tartalma az állat jó kondícióját és hosszú élettartamát biztosítja.
Kiszerelés: 500g
Gyűjtő: 6 x 500g

HALywood Törpenyúleledel +

HALywood - Gond nélküli gondoskodás Tenyésztői minőségű granulált táp hőkezelt gabonapelyhekkel keverve, mely nemcsak egészséges, de a nyuszik is kedvelik.
Kiszerelés: 500g
Gyűjtő: 6 x 500g

HALywood Csincsillaeledel

HALywood - Gond nélküli gondoskodás Tenyésztői minőségű táp.
Melasz és cukortartalmú összetevő nélküli teljes értékű takarmány, mely kiváló eledel a válogatós csincsillák számára.
Kiszerelés: 400g
Gyűjtő: 6 x 400g

HALywood Degueledel

HALywood - Gond nélküli gondoskodás Tenyésztői minőségű táp.
Melasz és cukortartalmú összetevő nélküli, hőkezelt gabonapelyhekkel kevert táp, mely a cukorbetegségre erősen hajlamos deguk ízletes elesége.
Kiszerelés: 400g
Gyűjtő: 6 x 400g

HALywood hörcsög-, egér- és patkányeledel

HALywood - Gond nélküli gondoskodás Tenyésztői minőségű táp.
A termék speciálisan hörcsögök, egerek és patkányok számára készített teljes értékű takarmány, amely minden szükséges tápanyagot és ízletes falatokat is tartalmaz, és mindezek mellett megtartja az állat jó kondícióját.
Kiszerelés: 400g
Gyűjtő: 6 x 400g

HALywood Borsószirom

HALywood - Gond nélküli gondoskodás Hozzáadott adalék nélküli, cukormentes, természetes összetevőből készült jutalomfalat minden rágcsáló számára.
Kiszerelés: 300g
Gyűjtő: 6 x 300g

HALywood Magkeverék

HALywood - Gond nélküli gondoskodás Folyamatosan ellenőrzött, válogatott, friss magvakból álló kiegészítő takarmány, mely remek étrend kiegészítő a tápok mellett a deguk, egerek, patkányok és hörcsögök számára.
Kiszerelés: 500g
Gyűjtő: 6 x 500g

HALywood Réti széna

HALywood - Gond nélküli gondoskodás Vékony szálú, friss sarjú széna, mely minden kisállat számára elengedhetetlen kiegészítő takarmány.
Kiszerelés: 10L
Gyűjtő: 10 x 10L

A HALywood termékek a Tolnagro Állatgyógyászati Kft. forgalmazása révén kerülnek értékesítésre Magyarországon:
Értékesítési pontjaink

Szakmai támogatás

Cégünk a tenyésztői minőségű termékeken kívül, szakmai hátteret is nyújt partnerei számára.
A termékek mellé, olvasmányos tájékoztató füzeteket biztosítunk a rágcsálókkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, melyekhez a vásárlók térítésmentesen hozzájuthatnak a partner üzletekben.

Reméljük, hogy termékeink elnyerik tetszésüket, és azon szakképzett kereskedők között köszönthetjük Önt is, akik cégünk szakmai támogatásával részt vesznek a megfelelő rágcsálótartás meghonosításában hazánkban.

Sikeres jövőbeni együttműködésben bízva!

Reischl Sámuel
ügyvezető igazgató

Kormányrendelet

Kormányrendelet a kedvtelésből tartott állatok védelmében

Minden, amit tudni kell!
Kérdezzen - válaszolunk!
Tovább »

Tenyésztők

Ismerd meg azokat, akik minket választottak!
Tovább »

Viszonteladóknak

Ismerje meg cégünket és válasszon minket!
Tovább »